fbpx

Ik kan u behandelen met behulp van

Bioresonantie

Wat is bioresonantie?

Bio-resonantie : leven – trillen

Bioresonantie is een unieke manier om je lichaam te leren kennen en gezond te houden.

Professionele mensen verkennen en verbeteren de energie in je lichaam, hiervoor moeten ze op de hoogte zijn van lichaamssystemen, orthomoleculaire producten, voeding, kruiden, en zo veel meer. In onze toestellen zijn 12000 producten opgeslagen die we op je testen.

Je krijgt informatie over hoe je gezonder kan worden, en dus sterker kan staan tegenover ziekte. Deze informatie krijg je in de vorm van een rapport en tips, verdere coaching, voedingsadvies, leefstijlaanpassingen,…

Hoe werkt bioresonantie ?

Bioresonantie is een biologische complementaire therapie die gebruik maakt van trillingen en energetische patronen. Bij ziekte of onbalans zijn deze trillingen in het lichaam zijn verstoord.

Met bioresonantie-biofeedack-apparatuur kunnen de verstoringen van trillingen worden vastgesteld en vervolgens gecorrigeerd door specifieke trillingen toe te dienen (biofeedback). Hierbij wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund. Vaak wordt gewerkt met combinatie met supplementen en aanpassingen in de leefstijl.

Elke cel en orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen frequentie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxines, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, allergieën, elektromagnetische straling, tekort vitaminen en/of mineralen, emoties, kwetsuren, enz… kan het orgaan niet goed functioneren. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in cellen en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen, vóór ze zich manifesteren als ziekte. Het eerste signaal dat er iets fout gaat in het lichaam is elektromagnetisch. Energetische therapie die werkt op cellulair niveau stimuleert de eigen frequenties van de organen, zodat regeneratie plaatsvindt en genezing kan beginnen.

Energetische blokkades in ons lichaam worden veroorzaakt door onbewuste patronen, ooit ontstaan door negatieve ervaringen die nog niet helemaal doorvoeld zijn. Gevolg is allerlei psychische en fysieke klachten, dit zijn signalen dat we uit balans zijn. Met bioresonantie kan men terug in harmonie komen.

Deze vorm van therapie richt zich tot allen die zich in topconditie – fysisch, emotioneel, mentaal, spritueel – willen voelen!

Biofeedbackinstrumenten meten spieractiviteit, huidtemperatuur, elektrodermale activiteit (de activiteit van de zweetklieren), ademhaling, hartslag, hartslagvariatie, bloeddruk, elektrische breinactiviteit en bloeddoorstroming, maw de werking van het sympatische zenuwstelsel. Dit is zo gevoelig dat het zelfs schommelingen kan meten in de emotionele toestand.

Voordelen:

 • Zachtere, minder toxische en minder invasieve eerstelijnsinterventies
  • Meer integratieve en alternatieve therapeutische opties
  • Meer informatie en keuze bij het maken van de best mogelijke beslissingen voor hun verzorging
  • Meer betrokkenheid bij hun behandeling, hun gezondheid

Een Indigo – sessie

Een Indigo-sessie is zeer eenvoudig. De klant wordt aan het apparaat verbonden door de hulp van hoofdband, pols– enkelbandjes. Na een kort onderhoud met de therapeut, onderzoekt en test het apparaat het lichaam van de klant door middel van elektromagnetische signalen. Het maakt hierbij een vlugge schatting van de energetische toestand van het lichaam en analyseert de potentiële risico’s. Het apparaat zoekt alle onregelmatigheden, virussen, tekorten, zwaktes, allergieën op en wijst de kwetsbaarheden, behoeften en de slechte werkingen van het energetische lichaam aan.De uitslag van de test wordt nauwkeurig overwogen en de bio-energetische therapieën worden aanbevolen en uitgevoerd om de zelfherstellende capaciteit van het lichaam te stimuleren.

Ons lichaam bezit een indrukwekkende genezingskracht op voorwaarde dat het niet overladen is door stresserende factoren zoals een overvloed aan virussen, bacteriële infecties, schimmels, parasieten of gifstoffen. Al deze externe invloeden scheppen een overvloed aan stress dat ons immuunsysteem en andere vitale functies van ons lichaam gaat verstoren.

Wanneer de stresserende factoren geneutraliseerd zijn, kan het lichaam zich zelf herstellen.

Met de Indigo worden de gevoeligheden van jouw lichaam in kaart gebracht. Hierop gebaseerd, krijg je een plan om zelf aan je gezondheid verder te werken dmv aangepaste voeding en de meest geschikte voedingssupplementen voor jou.

Voor wie is bioresonantie ?

Bioresonantie is voor iedereen die een algemeen beeld wenst te krijgen van zijn gezondhheidstoestand en zijn gevoeligheden:

– voor hen die bewuster willen omgaan met hun welzijn.

– voor hen die meer verantwoordelijk willen zijn ivm hun gezondheid.

– voor mensen die worstelen met gezondheidsklachten, maar ook voor

– Voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren

– voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken,

– voor mensen die hun  lichamelijke prestaties wensen te monitoren en zo hun prestaties te verbeteren,

– voor mensen die één of twee keer per jaar willen zien hoe het met hun gezondheid gesteld is. Men kan er storingen in een vroeg stadium mee opsporen en verhelpen.

– voor kinderen ….

Een meting met Indigo is geen diagnose. Als blijkt uit de metingen dat er iets ergs aan de hand is, wordt er uiteraard doorverwezen naar een arts. Ook dan kan de Indigo ondersteunend blijven werken. De werking van Indigo interfereert niet met de behandelingen van de reguliere geneeskunde.

chesnok

Weetje...

Wat is bioresonantie

aangenaam – pijnloos – informatief

Behandeling

Hoe ziet een bioresonantie behandeling eruit?

Je wordt aan de indigo gekoppeld via een hoofdband, 2 enkel- en 2 polsbanden, dit terwijl u zich comfortabel kan ontspannen.

Reserveer

Reserveer hier uw afspraak bioresonantie

stuur een mailtje, of bel even: als het voor u kan, in de voormiddag, werkt u full-time, dan kan het ook op zaterdag of ’s avonds.

 

  Uw E-mailadres

  Waar kan ik u bij helpen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •